Loading

Poštovani korisniče!

Crolive radio emitira glazbu putem interneta. Za korištenje naše usluge potrebno je da imate stabilnu internet vezu. U slučaju da dijelite Wi-Fi u svome lokalu, potrebno je da odvojite internet (za fiskalizaciju, internet radio i televiziju) a poseban dio internet prometa za Wi-Fi korisnike, kako ne bi ste imali smetnje u slučaju da Vam se previše korisnika spoji na Vašu Wi-Fi mrežu. Ne snosimo nikakvu odgovornost u slučajevima poteškoća u Vašoj internet mreži. Naša usluga se isporučuje stabilno i  bez prekida!

Za reprodukciju koristimo novi HTML5 player (Win 8 i Win10) i Flash player (WinXP i Win7)

Za prijem usluge predlažemo korištenje browsera Google Chrome ili Mozilla Firefox sa zadnjim nadogradnjama. Uslugu je moguće koristiti putem računala, Android ili Apple uređaja (HTML5 player).

PREPORUČUJEMO na slabijim računalima koristiti Mozilla Firefox browser uz instalirani Adobe Flash Player kojega je potrebno dozvolit u svome browseru (Win7).

PREUZIMANJE MOZILLA FIREFOX PREGLEDNIKA: https://www.mozilla.org/hr/firefox/features/independent/

PREUZIMANJE GOOGLE CHROME PREGLEDNIKA: https://www.google.com/intl/hr/chrome/

PREUZIMANJE OPERA PREGLEDNIKA:https://www.opera.com/computer/thanks/?ni=stable&os=windows

Nakon updatea Google Chroma stranica se osvježava povremeno i vraća na početnu. Ako imate ovaj problem na Chromu kliknuti na ovaj link i dodati extenziju u Chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-refresh/ifooldnmmcmlbdennkpdnlnbgbmfalko?hl=en

Adobe Flash Player možete preuzeti na ovom linku: https://get.adobe.com/flashplayer/

Za daljinsku pomoć s naše strane koristite TeamViewer Free kojega možete preuzeti na linku: https://www.teamviewer.com/en/teamviewer-automatic-download/

Ako ste zaboravili korisničko ime ili lozinku ili jednostavno trebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili putem kontakt obrasca na našoj stranici.

Kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Stojimo Vam na raspolaganju od 0-24h !

Lp,