Loading

Poštovani korisniče!

Crolive radio emitira glazbu putem interneta. Svi radio kanali emitiraju putem sigurnosnog SSL certifikata. Za korištenje naše usluge potrebno je da imate stabilnu internet vezu. U slučaju da dijelite Wi-Fi u svome lokalu, potrebno je da odvojite internet (za fiskalizaciju, internet radio i televiziju) a poseban dio internet prometa za Wi-Fi korisnike, kako ne bi ste imali smetnje u slučaju da Vam se previše korisnika spoji na Vašu Wi-Fi mrežu.

Budući da za pružanje naše usluge ovisimo o trećim stranama (Internet provideri i njihova inftastruktura) GARANTIRAMO 98% isporuku usluge s naše strane. Za poteškoće koje se mogu desiti na putanji od servera do krajnjih korisnika, a na koje jednostavno ne možemo utjecati ne spadaju pod našu odgovornost. Naši serveri rade stabilno! 

U slučajevima da se dogode poteškoće, nastojati ćemo u što kraćem roku aktivirati alternativni pristup sa drugog servera. Hvala na razumijevanju!

Za reprodukciju koristimo novi HTML5 player (Win 8 i Win10). Usluga ne radi na Windows 7  i starijim Windows operativnim sustavima.

Za prijem usluge predlažemo korištenje browsera Google Chrome ili Mozilla Firefox sa zadnjim nadogradnjama. Uslugu je moguće koristiti putem računala, Android ili Apple uređaja (HTML5 player).

PREUZIMANJE MOZILLA FIREFOX PREGLEDNIKA: https://www.mozilla.org/hr/firefox/features/independent/

PREUZIMANJE GOOGLE CHROME PREGLEDNIKA: https://www.google.com/intl/hr/chrome/

PREUZIMANJE OPERA PREGLEDNIKA:https://www.opera.com/computer/thanks/?ni=stable&os=windows

Za daljinsku pomoć s naše strane koristite TeamViewer Free kojega možete preuzeti na linku: https://www.teamviewer.com/en/teamviewer-automatic-download/

Ako ste zaboravili korisničko ime ili lozinku ili jednostavno trebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili putem kontakt obrasca na našoj stranici.

Kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Stojimo Vam na raspolaganju od 0-24h !

Lp,